Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Over vragen inzake producten, verzending en logistieke afhandeling kunt u mailen naar info@forever24-7.nl
De laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst zal steeds van toepassing zijn.

Artikel 1 – Producten
Wij verkopen Aloe Vera en Aloe Vera gerelateerde producten, 

Artikel 2 – Betalingen
De prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U betaalt veilig via onze ideal online betaalservice. De prijs is incl verzendkosten!

Artikel 3 – Leveringen
Wij leveren uw order af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven ( Wij zijn niet verantwoordelijk / aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten die af zijn gegeven bij recepties ). U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. Wanneer het pakket is verzonden, krijgt u van ons een track & trace code, waarmee u de bestelling kunt volgen. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Orders geplaatst in het weekend worden op maandag verwerkt / verzonden. Mocht een product / doos beschadigd aangeboden worden door onze vervoerder DPD, Deze dan graag actief weigeren en melding maken van schade. Evt manco's ( wat niet kan daar wij iedere verpakking controleren op inhoud ) of schades binnen 8 uur melden. Het is echter onze insteek om binnen 24 uur te leveren! 

Artikel 4 – Retour
Artikelen met een houdsbaarheid datum behoeven volgens de nederlandse wetgeving niet retour genomen te worden!
Wij doen ook niet aan de niet goed geld terug aktie.

Artikel 5 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product. Mocht een product / doos beschadigd aangeboden worden door DPD ( onze vervoerder ) deze dan graag actief weigeren zodat deze gratis bij ons retour komt, en melding maken van schade. Schademeldingen nadien terwijl er duidelijk aan de verpakking te zien is dat het beschadigd / lek is kunnen wij achteraf niets meer mee! 

Artikel 6 – Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten ( zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken ) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom. Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 7 – Klachtenregeling
Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@forever24-7.nl. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen 2 dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, Ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 8 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 www.forever24-7.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel