-9%

Shilajit - 100% Mumijo Shilajit - Mountaindrop - 40 gram

Artikelnummer: 1118
Artikel 2 van 7
€ 69,99 € 63,88 (inclusief btw)

Shilajit - 100% Mumijo Shilajit - Mountaindrop - 40 gram

Sinds de oudheid geeft moeder Natuur de mensen ongelooflijke geschenken. Een van deze giften zijn de bijzondere harsachtige druppels die worden gewonnen uit de rotsspleten van het Altai-gebergte. Mountaindrop ondersteunt de lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele functies die je in staat stellen boven je potentieel uit te stijgen. Het wordt liefdevol met de hand geoogst en gereinigd. Deze hars behoud zijn oorspronkelijke vorm in een speciaal potje van paars glas. Dit garandeert de beste natuurlijke kwaliteit. Het bestanddeel fulvinezuur helpt de cellen mineralen en voedingsstoffen beter op te nemen. Geniet van dit bijzondere cadeau van Mountaindrop!

  • Meer dan 85 mineralen en sporenelementen in ionische en organische vorm (magnesium, calcium, fosfor, ijzer, ...) en talrijke vitaminen (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C, ....).
  • Al millennia onderdeel van de Ayurveda en geneesmiddel in de Centraal-Aziatische volksgeneeskunde. Mountaindrop is 100% zuiver Shilajit, gewonnen in het hoogland van het ongerepte Altai-gebergte in het grensgebied van Kazachstan, Rusland, Mongolië en China.
  • Mountaindrop Shilajit wordt in Europa getest op zware metalen.
  • Afgevuld in een paars potje voor langdurige bescherming en behoud van de eigenschappen van Shilajit.
  • Het bestanddeel fulvinezuur helpt de cellen mineralen en voedingsstoffen op te nemen.

 

Ingrediënten

Samenstelling Shilajit: 65-80% mineralen, 20-35% organische stof een effectief fytocomplex meer dan 85 mineralen in ionische vorm (magnesium, calcium, fosfor, ijzer...) 60 macro- en micro-elementen een breed scala aan vitamines (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C...) essentiële en niet-essentiële aminozuren enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren selenium fosfolipiden humuszuur fulvinezuur

Specificatie Omschrijving
Merk Shilajit

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 www.forever24-7.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel