-11%

Ashwagandha KSM-66 + Shilajit + Honey - 350 gram - Mountaindrop

Artikelnummer: 1117
Vorige Artikel 7 van 7
€ 74,99 € 66,88 (inclusief btw)

Puur, authentiek en 100% natuurlijk Shilajit biedt veel voordelen voor onze gezondheid. Shilajit bevat onder andere 85 vitamines en mineralen, aminozuren, fulvinezuur, hippuurzuur, fosfolipiden, DCP & DBP, 60 macro- en micro-elementen en een effectief fytocomplex. En wanneer we het combineren met Ashwagandha?

Elke stof op zich is spectaculair en kan ons enorm helpen om beter te leven. Maar wanneer ze worden gecombineerd, maken ze elkaar sterker, beter, efficiënter en effectiever. Hun gunstige effecten worden vermenigvuldigd op een manier waardoor het lijkt alsof deze twee oude remedies voor elkaar zijn gemaakt. De prachtige symfonie die ontstaat zal je sprakeloos maken. Nooit eerder zijn zulke oude remedies gecombineerd in hun puurste en meest perfecte vormen.

Ingrediënten

25g 100% premium Shilajit 25g Ashwagandha KSM-66 300 g rauwe kastanjehoning

 

GECOMBINEERDE KRACHT VAN HOOGKWALITATIEVE ASHWAGANDHA EN SHILAJIT

Samen:

 • Helpen ze de mentale gezondheid en het fysieke welzijn te ondersteunen. Ze dragen ook bij aan het emotioneel evenwicht
 • Stimuleren ze krachtig uw immuunsysteem.
 • Beïnvloeden ze gunstig het hart en het cardiovasculair systeem.
 • Bezitten ze adaptogene eigenschappen
 • Ondersteunen ze het begin van de slaap, het leren, het geheugen en de herinnering
 • Helpen ze de energieniveaus op peil te houden
 • Helpen ze de gezondheid van het ademhalingsstelsel te behouden
 • Ondersteunen ze de gezondheid van de vrouwelijke voortplantingsorganen
 • Ondersteunen ze de mannelijke seksuele functies en verhogen ze het aantal spermacellen
 • Helpen ze u bij het opbouwen  van spiermassa
 • Helpen ze de gezondheid van de prostaatklier en de urinewegen te behouden.

WAAROM ONZE ASHWAGANDHA DE BESTE OP DE MARKT IS.

Voor degenen die vertrouwd zijn met onze producten, weten wellicht dat we kwaliteit heel serieus nemen. We weten dat onze klanten alleen het beste willen en het onze missie is om precies dat te realiseren.

We gebruiken het hoogst geconcentreerde, branded, volspectrum wortelextract beschikbaar op de markt, genaamd KSM-66. Het wordt gewonnen via een "Groene Chemie"-proces, waarbij geen alcohol of welk chemisch oplosmiddel dan ook gebruikt wordt.

KSM-66 bevat enkel de wortels van de ashwagandha-plant en absoluut geen ashwagandha-bladeren. Bladeren worden vaak gebruikt, maar zijn minder kwalitatief in vergelijking met de wortel. KSM-66 is gestandaardiseerd tot het hoogste gehalte aan whitanoliden (de stoffen die ashwagandha speciaal maken) op de huidige markt. En alles enkel uit de wortels van de plant.

De productie van KSM-66 ashwagandha is van farmaceutische kwaliteit, met de modernste clean room-apparatuur, en gebruik van productie van wereldklasse en kwaliteitsvolle processen.

KSM-66 ashwagandha heeft het hoogste aantal certificaten op de markt behaald en elke batch wordt getest op zware metalen, gifstoffen en bacteriën door een gerenommeerd panel van toxicologen en andere uitgebreide kwaliteitsgaranties en gezondheidsinspecties door derde partijen.

Als we zeggen dat we ons uiterste best gedaan hebben om ashwagandha van de hoogste kwaliteit te krijgen, menen we dat ook. Ashwagandha dat u voor zich heeft is superieur op elke mogelijke manier. Van oogst en productie tot het testen, alles is ontworpen met slechts één doel voor ogen.

Om het perfecte product te creëren dat niet kan geëvenaard worden. En het staat voor u.

ONTDEK DE WONDEREN VAN DE ASHWAGANDHA-WORTEL

Ongetwijfeld is Ashwagandha één van de sterkste en krachtigste natuurlijke middelen. Dit kruid is al eeuwenlang gekend, maar kent pas nu een enorme wereldwijde groei door veel geavanceerde studies in de farmacologie en geneeskunde. De beschikbare wetenschappelijke gegevens ondersteunen de bevinding dat ashwagandha meerdere voordelen biedt, waardoor het echt uniek is.

Ashwagandha is een groenblijvende struik uit India, het Midden-Oosten en Afrika. Elk deel van de struik is enorm bruikbaar op één of andere manier. De geschiedenis van Ashwagandha gaat duizenden jaren terug, waarbij het werd geprezen als een krachtig kruid met veel therapeutische voordelen. Nu heeft men de middelen om het scala aan voordelen van dit kruid te begrijpen, vooral op het vlak van cognitief versterkende voordelen.

De doeltreffendheid van de ashwagandha-kruiden zou komen van een complexe mix van actieve componenten, vooral alkaloïden zoals withanine, somniferine, tropine en steroïde lactonen, met withanoliden als de belangrijkste.

Ze worden gebruikt in heel wat therapeutische activiteiten en ondersteunen de algemene gezondheid. Ze helpen bij immunomodulatie, waarbij ziekteverwekkers bestreden worden, zijn anti-eleptisch, verbeteren het geheugen, bevorderen een goede fysieke en mentale gezondheid, en niet te vergeten, ze hebben een gekend effect op angst en vooral op de slaap.

Onderzoek toont aan dat de withanoliden ook helpen bij het reguleren van de metabole hormoonconcentraties, wat helpt bij het verlagen van stress en het cortisolniveau. Maar het ķan ook de sprintcapaciteit verhogen en het metabolisme versnellen door verhoogde afgifte van het schildklierhormoon na verloop van tijd.

En als dat nog niet genoeg is, Ashwagandha is ook rijk aan vitaminen, tanninen, mineralen K, Mn, Ne, Fe, Zn, Cu, Al, Ca, Cd & Ni, en zelfs aminozuren.

En weet u wat het zelfs nog perfecter maakt? We combineren het met Shilajit en...

... WERKEN HET AF MET HOOGKWALITATIEVE LOKALE KASTANJEHONING

Waarom kastanjehoning en geen gewone honing? Wel, er zijn meerdere belangrijke redenen. We verkiezen het door het gehalte aan mineralen, krachtige antioxidante eigenschappen en sterke antibacteriële eigenschappen.

Kastanjehoning bevat vitaminen (B1, B2, B6, C, panthoteenzuur), mineralen (Cu, Na, K, P, Ca, Si, Mg, Fe, Mn), aminozuren (proline, fenylalanine...), enzymen (amylase, zure fosfaten, catalase, glucose oxidase...), zuren (fosforzuur, azijn, appelzuur, citroenzuur, melkzuur, boterzuur, barnsteenzuur, pyroglutaminezuur, gluconzuur, mierenzuur), flavonoïden (quercetine, anthocyanen, catechinen) en antibacteriële stoffen.

Eerlijk, is er iets dat geschikter is als basis voor zo'n prachtig product?

We halen onze honing rechtstreeks uit het bos, via een vriendelijke lokale imker, die zijn bijen met respect en toewijding behandeld. Deze bijzondere honing is geproduceerd in een bijvriendelijke en duurzame omgeving met veel aandacht voor de duurzaamheid. De honing is gemaakt door gezonde bijen, die leven in een schone omgeving, vrij van vervuiling en weg van verkeer en grote steden. Kwaliteitshoning zoals deze is een echt geschenk van de natuur en dient met gepast respect behandeld te worden.

Er bestaat geen twijfel dat we geluk hebben om over zulke kwaliteitshoning te beschikken. En we zijn nog gelukkiger dat onze klanten er wereldwijd van kunnen genieten.

Ashwagandha Plus zal uw idee over supplementen veranderen, dit is een belofte.

Specificatie Omschrijving
Merk Shilajit

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2023 www.forever24-7.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel